Koraal kiest voor de kracht van Trauma Informed

LIVE in evenementenlocatie Evoluon in Eindhoven op 13 oktober 2023. Wij bieden een kennismaking met de kracht van trauma informed als solide en state-of-the art kennisbasis voor alles wat Koraal doet. We introduceren een  ontwikkelingsmodel waarmee je kunt investeren in de organisatiecultuur en de medewerkers. Er zijn werksessies, rondetafelgesprekken, boeiende sprekers en er is volop ruimte om te netwerken. 

Een tipje van de sluier
Koraal werkt samen met het Traumatic Stress Institute uit de VS. Zij zullen je  meenemen in het medewerkersperspectief (Engelstalig). Wat kunnen we samen doen om uitval en verloop te voorkomen, resultaten te verbeteren en het werk aantrekkelijk te houden?

Jessica Vervoort -Schel (programmaleider Inhoud en Onderzoek bij Koraal en promovenda) gaat in op de achterliggende waarden en uitgangspunten voor een organisatie-brede implementatie van trauma informed, op basis van recente  wetenschappelijke inzichten.

Ingrid Widdershoven (voorzitter Raad van Bestuur) deelt haar verhaal en het bestuurlijk perspectief op de ontwikkeling van een krachtig Koraal naar een organisatie waar mensgericht zijn het leidend principe is.

Naast een boeiend plenair programma zijn er inspirerende en interactieve werksessies voor bestuurders, directeuren, managers, teamleiders, HR-professionals, onderzoekers, beleidsmedewerkers, programmamanagers en staf.

Simone van Trier zal als dagvoorzitter voor verbinding en interactie zorgen. 

Wie neem jij mee zodat jullie verschillende werksessies kunnen bijwonen? Kom samen met je collega's naar dit event en reserveer hieronder jullie plek. 

Reserveer nu je plek

Schrijf je nu in voor ons symposium ‘Koraal kiest voor de kracht van trauma informed’ en inspireer jouw organisatie!  Reserveer nu je plek en ontvang als eerste verdiepende en inspirerende berichten rondom ons symposium.