Horsterveen

Horsterveen is de voortgezet speciaal onderwijs-school die het dagprogrogramma verzorgt in RJJI Horsterveen. In RJJI Horsterveen verblijven jongeren (18-24 jaar) die zijn veroordeeld volgens het jeugd- of adolescentenstrafrecht.
Meer weten?

Telefoon: 088 - 074 59 37
E-mail: r.v.hooft@dji.minjus.nl / r.fondse@dji.minjus.nl
Schoolleider: René Fondse

Horsterveen

Horsterveen is de voortgezet speciaal onderwijs-school die het dagprogrogramma verzorgt in RJJI Horsterveen. Horsterveen heeft te maken met een specifieke doelgroep, die naast didactische begeleiding behoefte heeft aan ondersteuning en begeleiding in de sociaal- emotionele ontwikkeling. In RJJI Horsterveen verblijven jongeren (18-24 jaar) die zijn veroordeeld volgens het jeugd- of adolescentenstrafrecht. Dat kan zijn omdat ze een strafbaar feit hebben gepleegd en de (kinder)rechter hier een straf of maatregel voor oplegt. Daarnaast kunnen jongeren ook preventief in de RJJI worden geplaatst, in afwachting van hun rechtszaak. Alle jongeren die in een RJJI verblijven zijn verplicht het dagprogramma te volgen en zijn daarmee leerling van Horsterveen.

Nieuwe kansen voor de toekomst

Meer weten?

Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als leerling zelf, vragen over Horsterveen? Dan kunt u terecht bij onze schoolleider René Fondse. Onze school is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 16.30 uur. 

T 088 - 074 59 37
E r.v.hooft@dji.minjus.nl of r.fondse@dji.minjus.nl

Adres
Patersstraat 4
5977 NM Evertsoord 

Postadres
Postbus 6021
5960 AA Horst aan de Maas