Help jonge meiden van Koraal in hun strijd tegen mensenhandel!

10 december 2019

Negen jonge meiden van het behandelprogramma Mensenhandel gaan op donderdag 19 december te voet van Bergen op Zoom naar Roosendaal tijdens 3FM Serious Request: The lifeline sponsorloop!

Deze meiden zijn zelf slachtoffer van mensenhandel en/of seksuele uitbuiting in Nederland. Samen met collega’s van alle Koraal-regio’s zetten zij zich in voor de strijd tegen mensenhandel en seksuele uitbuiting. Ze willen hiermee een duidelijke signaal afgeven in de hoop dat dit leed andere meiden bespaard blijft.

3FM
Het initiatief werd ook door 3FM Serious Request opgemerkt en dus nodigden zij Koraal-collega’s Pamela Storms, Julie Bocken en Ben Van Broeckhoven uit voor een gesprek! Dat zulke ‘stille rampen’ tegenwoordig nog mogelijk zijn in Nederland, was voor 3FM moeilijk te bevatten. En dus geven ze deze meiden een stem tijdens The Lifeline van Serious Request! Vooralsnog verklappen we nog niets, maar luister én kijk zeker naar 3FM op 19 december vanaf 08:00 uur.

Kom jij ook in actie?
Ook jij kunt deze meiden steunen in hun strijd tegen mensenhandel. Klik op onderstaande banner om naar de actiepagina van Koraal te gaan op de website van 3FM Serious Request. 

Terug naar het overzicht