Koraal locatie Gastenhof

Hulp aan huis

Wij leren om anders om te gaan met problemen. Er zijn thuis grote problemen en het kan zo niet verder. De situatie moet veranderen. Als er niets gebeurt dan is een uithuisplaatsing misschien wel de enige mogelijkheid.

Dit is natuurlijk een situatie die je wilt vermijden. Wij ook. Het is belangrijk dat je weer de baas wordt over je eigen leven, maar je hoeft niet alles zelf te doen. Wij kunnen op allerlei manieren helpen. Samen met jou bepalen we welke ondersteuning het beste aansluit bij jouw vraag. Wij helpen jou en ook je ouders. Gewoon thuis.

Jij gaat door met je gewone leven. Een medewerker van Koraal komt bij jullie langs. Die gaat met jou en je ouders aan de slag. Zo leren jullie samen nieuwe vaardigheden.

Jullie leren hoe je in het gezin afspraken kunt maken. Afspraken die werken voor iedereen. Hoe je elkaar rustig vertelt wat je voelt en wilt. Hoe je naar elkaar luistert. En we doen met deze manier van ondersteunen nog veel meer. We werken samen met jou en met je gezin aan een goede basis voor jouw leven. Zodat je snel weer nieuwe stappen kunt zetten. Samen met je ouders.