Werken bij Koraal

Werken bij Koraal

Bij Koraal werken bijna 4000 mensen die stuk voor stuk uniek zijn in hun kracht. Wat zij gemeen hebben met elkaar? Samen zetten zij alles op alles voor de beste zorg en het beste onderwijs! Zij halen kracht uit van betekenis zijn voor een ander en gaan door waar anderen stoppen. Zij doen alles voor een glimlach en weten met hun creativiteit, veerkracht en doorzettingsvermogen een wereld van mogelijkheden te creëren. Zo bieden zij altijd de best passende aanpak, hoe complex de situatie soms ook kan zijn.

Krachtige verhalen vind je bij Koraal

Als medewerker bij Koraal maak je van alles mee. Je zou er een boek over kunnen schrijven! Er gebeuren veel mooie dingen. Mensen groeien, samenwerkingen ontstaan, talenten worden benut en we zijn elke dag weer op de een of andere manier van betekenis voor een ander. Kortom, Koraal zit vol verhalen waar je kracht uit haalt.

Lees de krachtige verhalen

We hebben bij Koraal veel vraag naar leerkrachten en groepsleiders, die kinderen en jongeren ondersteunen en helpen, zodat zij het beste uit zichzelf halen en een volwaardig bestaan kunnen opbouwen. En ook in onze gehandicaptenzorg is er volop boeiend werk. 

Het mooie van Koraal is dat wij  op verschillende terreinen werkzaam zijn. Dat biedt jou veel extra carrièremogelijkheden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op: 

www.werkenbijkoraal.nl

Neem een kijkje achter de schermen bij Koraal