Werken bij Koraal

Werken bij Koraal

Durf jij buiten je functieomschrijving te handelen en wil je graag zelf de regie houden over de invulling van je werk? Dan is Koraal op zoek naar jou! Wij hebben boeiende vacatures in de zorg en ons onderwijs en zoeken stevige persoonlijkheden die onze cliënten en leerlingen een stapje verder kunnen brengen. Bij Koraal kun je iets voor een ander betekenen. Werk waarin jijzelf èn de cliënt en leerling ertoe doen.

Extra Kanjers gezocht!

Nu we geconfronteerd worden met de gevolgen van het Coronavirus hebben we jouw hulp hard nodig!

Om onze cliënten de zorg te bieden die nodig is, zoeken wij extra Kanjers voor Koraal. Ben je een zorg & welzijns-professional of -student en wil je ons komen helpen? Dat kan als begeleider, pedagogisch medewerker, assistent begeleider of groepsassistent maar ook als verpleegkundige of arts!

Kom jij onze teams versterken? Klik dan hier

Echt boeiend werk vind je bij Koraal

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor cliënten, leerlingen en hun netwerk. Zij bemoedigen, stimuleren en zorgen waar nodig voor rust en structuur. Deze manier van werken vraagt om vakmanschap, professionaliteit, intuïtie en durf. Koraal vraagt van haar medewerkers leiderschap en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

Bij Koraal bieden wij, naast een prima salaris ook omscholingstrajecten, ontwikkelingsperspectief en de vrijheid en ruimte om je eigen ideeën vorm te geven. Mooie voorbeelden daarvan is Koraal Media. Dit project is ontstaan uit initiatieven van medewerkers. Bij Koraal Media maken cliënten zelf televisie en radio reportages over onderwerpen binnen en buiten Koraal. 

We hebben bij Koraal veel vraag naar leerkrachten en groepsleiders, die kinderen en jongeren ondersteunen en helpen, zodat zij het beste uit zichzelf halen en een volwaardig bestaan kunnen opbouwen. En ook in onze gehandicaptenzorg is er volop boeiend werk. 

Het mooie van Koraal is dat wij  op verschillende terreinen werkzaam zijn. Dat biedt jou veel extra carrièremogelijkheden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op: 

www.werkenbijkoraal.nl

Neem een kijkje achter de schermen bij Koraal

Contact

Wil je meer weten over werken bij Koraal? Neem dan contact met ons op via solliciteren@koraal.nl óf neem contact op met één van onze corporate recruiters: Fleur 06 - 13 21 09 05 of Jenny 06 - 13 46 95 80.