Tests en opleidingen

Koraal heeft verschillende tests en opleidingen ontwikkeld die afzonderlijk of in combinatie kunnen worden ingezet bij arbeids(re)ïntegratie. Bijvoorbeeld SIWIT, de interessetest voor praktische beroepen die inzicht geeft in gevraagde competenties. Of SIWOV, de opleiding die het behalen van een VCA-certificaat bereikbaar maakt. Voorbeelden van tests en opleidingen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om op termijn volwaardig mee te doen aan de maatschappij.

Je hebt al een paar banen gehad. In het begin lijkt je nieuwe werk heel leuk, maar na verloop van tijd kom je erachter dat de taken die je moet uitvoeren toch niet helemaal bij je passen. Soms is het lastig om te vertellen wat je interesses precies zijn. In dat geval kan SIWIT ondersteuning bieden. SIWIT is een interessetest voor praktische beroepen die inzicht geeft in gevraagde competenties.

Weet je wel waar je interesses liggen, maar is het behalen van een VCA-certificaat het enige obstakel tussen jou en die nieuwe baan? Kijk dan eens naar SIWOV. Met deze opleiding wordt het behalen van een VCA-certificaat realistisch voor iedereen. De lesstof is gelijk aan die van andere aanbieders, met het verschil dat onze opleiding is afgestemd op mensen die wat meer moeite hebben met leren. Of vooral visueel zijn ingesteld.

Meer weten?
Klik op de onderstaande items om meer te lezen over SIWIT en SIWOV.