Thuis wonen

Jijzelf of een van je gezinsleden heeft een (verstandelijke) beperking. Natuurlijk wil je graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Bij je ouders en familie en in je eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast heb je ook zorg en ondersteuning nodig. Soms ook speciale medische zorg.

Ook bij Koraal vinden we dat mensen met een (verstandelijke) beperking zo lang als mogelijk thuis moeten blijven wonen. En we realiseren ons ook dat de zorg thuis zwaar kan zijn. Goede en gespecialiseerde (medische) ondersteuning kan dan veel betekenen. Koraal biedt deze ondersteuning.

Om ervoor te zorgen dat je, ondanks je verstandelijke beperking, zo lang als mogelijk thuis kunt wonen en thuis de juiste zorg en ondersteuning krijgt, heeft Koraal verschillende mogelijkheden.

Zo bieden we je thuis wonen met (medische)ondersteuning tot begeleid zelfstandig wonen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor fijne en plezierige dagbesteding. Je woont dan thuis en komt overdag naar een van onze locaties om lekker bezig te zijn. Op een manier die bij jou past.  

Klik op de onderstaande items voor meer informatie.

Bekijk ook eens