Koraal locatie St. Anna

De TOETS

Koraal-locatie St. Anna heeft De TOETS. De TOETS huurt een appartement voor je waarin je zelfstandig kunt wonen. Je krijgt daarbij twee jaar lang ondersteuning van een van onze begeleiders. Na die twee jaar bekijken we samen of je alleen verder kunt. Is dat zo, dan zetten we het huurcontract van het appartement op jouw naam. Uiteraard kun je ook na die twee jaar begeleiding van St. Anna krijgen.

Als je bij De TOETS wilt komen wonen, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo vinden we het belangrijk dat bewoners een vaste daginvulling hebben. Ook hierbij kan de persoonlijk begeleider helpen.

De TOETS biedt twee jaar lang ondersteuning. Als de bewoner en de persoonlijk begeleider na twee jaar inschatten dat de bewoner zelfstandig kan gaan wonen, dan zetten we het huurcontract van het appartement op zijn of haar naam. Ook hierna kan de bewoner begeleiding blijven krijgen.

Film

We hebben een film gemaakt waarin we uitleggen hoe De TOETS werkt. Klik op de onderstaande afbeelding om de film te bekijken.

Meer informatie

Wil je meer weten over De TOETS of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Servicebureau St. Anna. Hieronder vind je de contactgegevens.

Servicebureau St. Anna

0475 - 57 99 53
servicebureauanna@koraal.nl