Locaties Jeugdhulp

De Hondsberg, De La Salle, Gastenhof en Maashorst bieden binnen Koraal jeugdhulp aan. Ondersteuning die uitgaat van één belangrijke vraag: hoe kunnen wij jou en je omgeving helpen om een zo goed mogelijk leven te leiden. Een beperking of problemen met gedrag, gaan het hele gezin aan. Onze medewerkers kijken samen met jou en je omgeving welke ondersteuning het beste bij jou en jullie past. 

Wij ondersteunen je het liefste in je eigen woonomgeving. Dus gewoon bij jou thuis. Soms is het beter om tijdelijk op een van onze jeugdhulp-locaties te komen wonen. Ook dan doen wij er alles aan dat je zo snel als mogelijk weer naar huis kunt. Wij helpen jou en je ouders daar verder.

Naast ondersteuning en behandeling, vinden wij het van belang dat je overdag goed bezig bent. Met school bijvoorbeeld of door te werken. Koraal heeft zogenoemde onderwijszorg-arrangementen waarbij we school en behandeling afstemmen op wat jij wilt en kunt. Ook werken we met jobcoaches die jou kunnen begeleiden naar werk. 

Locaties Jeugdhulp

Klik op de onderstaande items voor meer informatie over de Koraal-locaties die jeugdhulp bieden.

"Na jaren had ik eindelijk weer het gevoel dat er iemand voor me was. Gewoon iemand die naar je luistert en in je gelooft... Daardoor kon ik gaan werken aan mijn zelfvertrouwen en ben ik nu bijna waar ik wil zijn."
Maroesjka (19 jaar)