Pagina voor de pers

Wilt u als journalist contact opnemen met Koraal en/of één van onze locaties? Wilt u een mediaverzoek voorleggen of wilt u een logo of beeldmateriaal opvragen? Dan helpt afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie u graag verder.

 

U kunt contact opnemen met de afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie van Koraal via onderstaande gegevens: 

T: 046 - 477 52 52
E: communicatie@koraal.nl

Beeldmateriaal & downloads

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Hier kunt u verschillende uitingen van Koraal downloaden die u mag gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Koraal. Heeft u hier vragen over of vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact op met de afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie via het telefoonnummer 046 - 477 52 52

Regels voor filmende en fotograferende media

Het is vertegenwoordigers van de media niet toegestaan om, zonder toestemming van de afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie van Koraal, audiovisuele opnames te maken binnen de muren van Koraal en zijn locaties. Cliënten, leerlingen en bezoekers van Koraal moeten erop kunnen vertrouwen dat hun privacy binnen de muren van alle locaties is gewaarborgd en dat niemand ongevraagd herkenbaar in beeld wordt gebracht. Ook medewerkers van Koraal mogen niet zonder toestemming gefilmd of gefotografeerd worden.

Cameraploegen, fotografen en andere vertegenwoordigers van de media dienen zich vooraf te melden bij de afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie van Koraal. Ze worden ontvangen en begeleid door een van de persvoorlichters bij hun werkzaamheden.