Koraal locatie Op de Bies

Thuis wonen met ondersteuning

Koraal locatie Op de Bies biedt een steun in de rug via de woonvorm ‘Thuis wonen met ondersteuning’. Hierbij komt een gespecialiseerde medewerker van Op de Bies bij jou thuis om jou en/of je ouders te helpen met de verzorging, verpleging of begeleiding. De ondersteuning kan elke dag of een paar keer per week plaatsvinden, afhankelijk van de gemaakte afspraken en van de afgegeven indicatie. Ook kunnen we jou en je ouders op uiteenlopende gebieden adviseren.

Je wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Bij je familie of gezin en in je eigen, vertrouwde omgeving. Maar, je hebt ook zorg en ondersteuning nodig. Op de Bies maakt dat mogelijk. Vooral als je hele speciale zorg en ondersteuning nodig hebt.

Bijvoorbeeld omdat je een meervoudige beperking hebt. Om ervoor te zorgen dat je dan toch thuis kunt blijven wonen, komt er een gespecialiseerde medewerker van Op de Bies bij jou thuis om te helpen met je verzorging of verpleging. Dat kan dagelijks zijn of een paar keer per week. Dat is afhankelijk van wat jullie samen afspreken en van je 'recht op zorg'. Dus afhankelijk van de afgegeven indicatie. Deze ondersteuning kan bestaan uit verzorging en verpleging, maar ook uit advisering en begeleiding op uiteenlopende gebieden.

Klik eens op onze flyer voor meer informatie of neem contact met ons op via ons Servicebureau. 

Servicebureau Op de Bies

045 - 533 99 11
servicebureauopdebies@koraal.nl