Verwantenportaal

Welkom op het Verwantenportaal van Koraal. Klik op één van de onderstaande items om het bijbehorende onderdeel te openen.

Berichten

Hieronder treft u een overzicht aan van berichten die betrekking hebben op het Verwantenportaal. Klik op een item om het volledige bericht te lezen...

Problemen met het afdrukken van rapportages?

Wanneer u ervoor kiest om een rapportage uit te printen, wordt deze in Internet Explorer niet goed wordt weergegeven. De rapportages worden hier niet chronologisch weergegeven.

Dit probleem is inmiddels gemeld bij de ontwikkelaar. We hopen dat dit op korte termijn wordt opgelost. Wanneer u Google Chrome of Firefox als internetbrowser gebruikt, lijkt dit probleem niet voor te komen.

Onze excuses voor eventueel ongemak.

Wachtwoordbeleid aangescherpt

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, is het wachtwoordbeleid van Cura Cliënt aangescherpt. Op deze manier kunnen we ook in de toekomst aan de kwaliteitsnormen blijven voldoen. Het kan dus zijn dat u wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Het nieuwe wachtwoord moet aan de volgende eisen moeten voldoen:

  • De gebruikersnaam en het wachtwoord mogen niet gelijk zijn;
  • Het wachtwoord moet uit minimaal 6 tekens bestaan;
  • Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

We willen echter wel waarschuwen dat na 3 foutieve inlogpogingen het gebruikersaccount wordt geblokkeerd.

Het gebruikersaccount kan alleen weer worden vrijgegeven door de helpdesk, telefoon: 046 - 477 52 99 of via de mail naar servicedesk@koraal.nl

Registratie incident melden vernieuwd

Koraal heeft een vernieuwde registratie van incident melden in gebruik genomen. Voor u als cliënt of verwant betekent dit meer transparantie en dus duidelijkheid in communicatie. Mocht  zich een incident voordoen dan ziet u vanaf nu in het verwantenportaal het type incident (incident of risico/gevaarlijke situatie), de datum en het tijdstip waarop het incident heeft plaatsgevonden en de omschrijving van het incident zelf.

Wij vertrouwen erop dat u hiermee voldoende informatie hebt. Mocht u vragen hebben over het incident zelf, dan kunt u zoals gebruikelijk contact opnemen met de groepsleiding. De bestaande afspraak om contact op te nemen als er bijzonderheden zijn rondom de zorg, blijven natuurlijk onverminderd van kracht.