De La Salle

De La Salle is een modern orthopedagogisch behandel- en expertisecentrum. Wij werken landelijk en (boven)regionaal. Wij zijn er voor jongeren van 6 tot 23 jaar met doorgaans een licht verstandelijke beperking (een IQ tussen 50 en 85) gecombineerd met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek.
Meer weten?

Telefoon: 0411 65 24 44 
E-mail: infols@koraal.nl
Facebook: facebook.com/KoraalDeLaSalleMaashorst

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Wat doen we bij De La Salle?

In ons werk sta jij, samen met je ouders of verwanten centraal. Samen bekijken we welke ondersteuning het beste aansluit bij jouw vragen en behoeften. Daar betrekken we ook jouw ouders  of andere mensen die belangrijk voor jou zijn, bij. Onze medewerkers ondersteunen jou het liefste thuis, in je eigen omgeving. Daar hebben we veel verschillende mogelijkheden voor. Maar soms is het beter om (tijdelijk) op een van onze locaties te wonen. Samen kijken we wat voor jou de beste aanpak is als het gaat om zorg en ondersteuning, maar ook als je vragen hebt over school of werk. 

De La Salle maakt samen met Maashorst, de Vlinder, Sterk in Werk en de scholen van Saltho Onderwijs deel uit van de regio Noord-Oost Brabant. In elke regio van Koraal kun je terecht met vragen over wonen, leren en werken. 

De La Salle heeft het VOBC keurmerk ‘OBC in Perspectief’

Onze activiteiten staan in het teken van het vergroten van het perspectief op een zo zelfstandig mogelijk leven van onze kinderen en jongeren. Maar ook dat hun zorg en behandeling een ontwikkeling doormaken.

Lees meer

Een zeker houvast

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur

Bezoekadres
Schijndelseweg 1
5283 AB Boxtel