Koraal locatie De La Salle

Ons aanbod

Het kan zijn dat een je op een aantal vlakken vastloopt. Bijvoorbeeld op school of thuis met je ouders, broers, zussen, verzorgers of je vrienden. De La Salle kan dan helpen en ondersteunen. We zijn er voor jongeren tussen de 6 en 23 jaar met een licht verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek. Voor jongeren tussen 6 en 23 jaar met bovengenoemde problematiek bieden we ook 24 uurs behandeling. Of het nu gaat om behandeling, onderwijs of arbeidstoeleiding: bij De La Salle gaan we met jou in gesprek en bieden de hulp die nodig is om jou verder te helpen.

We bieden onze hulp zoveel mogelijk dicht bij je eigen omgeving aan. Zodat je thuis kan blijven wonen, naar je eigen school kan blijven gaan en vrije tijd zoveel mogelijk in je eigen woonomgeving kan doorbrengen. Kort samengevat vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk je eigen leven kan blijven leiden. Maar soms is een tijdelijke opname toch nodig om je leven weer op de rit te krijgen. Ook in dat geval zijn wij er voor jou!

Hulp en ondersteuning
Hieronder een greep uit ons hulp- en ondersteuningsaanbod. Afhankelijk van jouw vraag zijn er allerlei combinaties mogelijk. Kan je het antwoord hier niet vinden? Dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Meedoen op een manier die bij jou past

Meedoen geeft een goed gevoel. Wil jij ook actief aan de slag? Dan gaan we samen op zoek naar hoe jij op je eigen manier maximaal kan meedoen aan de maatschappij. Dat kan zijn op het gebied van vrije tijd, maar ook op het gebied van werk of wonen. Wil je meer weten? Bekijk dan eens onze pagina over participatie.