Zorg dichtbij en altijd beschikbaar

Het is fijn om te weten dat zorg dichtbij en altijd beschikbaar is wanneer uw zoon of dochter woont bij één van de gehandicaptenzorg-locaties van Koraal. Bij St. Anna, Op de Bies en Maasveld werken artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, gedragswetenschappers, verpleegkundigen en groepsbegeleiders voortdurend met elkaar samen om ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter de juiste zorg krijgt.

Mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van gedragswetenschappers en van artsen die gespecialiseerd zijn in de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij op onze locaties paramedische zorg en werken we samen met medisch specialisten en universiteiten. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hieronder hebben we enkele mogelijkheden die Koraal Gehandicaptenzorg biedt beschreven. U vindt hier ook informatie over enkele zorgvarianten die Koraal zelf heeft ontwikkeld, zoals de Downpoli, het ConsultatiepuntAdvance Care Planning en het Skillslab. Zorg en ondersteuning voor mensen met (ernstige) verstandelijke beperkingen is echter vooral maatwerk. Wilt u weten wat wij voor u en uw familielid kunnen beteken, neem dan eens contact op met onze locaties. 

Bekijk ook eens