Aanmeldformulier Omdenkshows Parkstad april 2023

Wij mensen zijn gewoontedieren. We houden graag vast aan wat we gewend zijn om te doen. Zelfs als dat op een gegeven moment niet meer helemaal prettig voelt. Want blijven doen wat je altijd al deed, dat voelt nou eenmaal vertrouwd. Maar zou het voor jezelf niet fijner zijn om die energievretende situaties eens vanuit een nieuw perspectief te bekijken? En te zoeken naar een manier die wel fijn voelt? Ga dan de uitdaging aan en probeer eens om te denken!

Omdenken is een manier van denken die van een probleem juist een mogelijkheid maakt, die een bedreiging omzet in een kans en van een ramp een zegen maakt. Bij omdenken ga je uit van het positieve en kijk je vanuit ‘ja, en..’ in plaats van ‘ja, maar…’  Vanuit een open houding, waarbij je bedenkt wat er wél kan, waarbij je nieuwe kansen ziet en samen met anderen tot vernieuwing, creativiteit en innovatie komt. Probeer eens te bedenken wat dat jou en je collega’s zou kunnen brengen in jullie dagelijkse werk.

Je hebt ze vast wel eens gezien: de herkenbare rode posters met spreuken in het kader van Omdenken. Hebben ze jou wel eens aan het denken gezet over een onderwerp? Dan heb jij vast interesse in de drie Omdenkshows die we op donderdag 20 april organiseren voor alle medewerkers van Koraal regio Parkstad in de Grote Zaal op de centrumlocatie. Ja, je hoort het goed. De mensen achter de Omdenk-posters komen dan naar Landgraaf om samen met jou te bekijken hoe je je werk in een nieuw licht kunt zien.

Kom je ook? Meld je dan aan vóór 19 maart!

Alle medewerkers van Koraal regio Parkstad zijn van harte uitgenodigd om één van de drie Omdenkshows bij te wonen. De shows zijn inhoudelijk gelijk. Meld je in overleg met je teamleider aan en vermeld op het digitale aanmeldformulier jouw eerste en tweede voorkeur. Wacht niet te lang, want vol is vol!

 


Mijn eerste voorkeur*


*
Het is belangrijk om ook een tweede voorkeur aan te geven voor het geval dat de show die je hierboven hebt geselecteerd helemaal volgeboekt is.
 

Mijn tweede voorkeur*De Omdenkshows worden georganiseerd door de Regionale Overleg Groep (ROG) en directie van Koraal regio Parkstad. Heb je vragen of wil jij ook iets betekenen? Neem dan contact op met de ROG via rogparkstad@koraal.nl