Gezellige dag op de kermis én leuke spellen

14 oktober 2022

De wensen die onze cliënten indienen voor de wensboom zijn heel verschillend. Ze variëren van kleine, eenvoudige wensen tot grotere uitstapjes.

De wens van Wencke was: vissen vangen op de kermis! Maar… op de kermis in Nederweert waren geen vissen te vangen, wél eendjes. Een goed alternatief, vond Wencke. En dan is het zover: samen met Arjette gaat Wencke naar Nederweert. Op de kermis aangekomen bleken er problemen met de stroom te zijn. Er was nog niets te beleven. Dan maar eerst naar een terras: lekker genieten van een kop koffie. Gelukkig waren de problemen snel opgelost. De attracties draaiden weer en de kramen gingen open. Tijd voor een rondje kermis! Wencke genoot volop van de drukte om haar heen. Met z’n tweetjes hebben ze heerlijk op het kermisterrein rondgelopen, op z’n tijd op een terrasje gezeten en lekker poffertjes gegeten. Ze genoten van alle bedrijvigheid om hen heen en hebben vooral veel gelachen. Wencke vond het zelfs zó gezellig, dat eendjes vangen van haar niet eens meer hoefde. Voordat ze naar huis gingen, hebben ze nog een grote zak oliebollen gekocht, zodat de groepsgenoten van Wencke ook een beetje kermis hadden. En Wencke kon daardoor op de groep nog een beetje nagenieten. Het was een super middag!

  


Leuke spellen
Amy en Paige hadden een wens ingestuurd voor een paar leuke spellen. Hierop kregen ze in eerste instantie het spel Hotel. Met héél veel plezier hebben ze het meteen gespeeld. Ze waren wel twee uur bezig! Er werden luxueuze hotels gekocht en dure overnachtingen gemaakt. En vooral… heel veel gelachen. Later hebben ze óók nog de spellen Monopoly en DistriQuest gekregen. Super bedankt voor deze leuke spellen, Amy en Paige zullen er de komende tijd samen met de groep veel plezier aan beleven!


Een actueel overzicht van de wensen van oktober zijn gepubliceerd op onze website. Klik hier voor een actueel overzicht van de wensen van oktober. Wil jij ook een wens vervullen? Laat het dan weten aan de coördinator Wensboom Renee Clout-Lemmens, rlemmens@koraal.nl  

Terug naar het overzicht