KEC Onderwijs

Team KEC Onderwijs

Als leraar in het onderwijs ben je geen gedragsexpert, maar je krijgt wel allerlei situaties voor je kiezen in de klas. Soms loop je hierin vast. Dan is deskundige ervaring, coaching, specifieke expertise en een frisse blik van buitenaf nodig om de situatie weer in beweging te krijgen. Wij helpen je daar graag bij! 

Het KEC-team biedt begeleiding op maat. Dat kan bestaan uit praktische interventies, consultaties, arrangementen, trainingen, coaching, scholing/ workshops en diagnostische onderzoeken. Wij werken altijd vraaggericht. 

Wil jij weten wie er deel uit maken van het KEC-team? Download dan snel de informatiebrochure én maak kennis met KEC Onderwijs. 

Saskia Boelema Leidinggevende van KEC Onderwijs

"Ik ben leidinggevende van KEC Onderwijs, met heel veel plezier. Ik ben er trots op dat we een team hebben dat kwaliteit levert. We staan allemaal met de voeten in de klei: iedereen heeft voor de klas gestaan. We doen veel aan bijscholing en hebben daardoor veel gedragsdeskundige specialisten in huis. Zelf heb ik veel beleidsmatige expertise op het gebied onderwijs en jeugdhulp, zowel binnen het gemeentelijke domein als vanuit het onderwijs en de zorg. Deze bagage zorgt ervoor dat ik een goede gesprekspartner ben voor onze opdrachtgevers. Ik ben enthousiast, daadkrachtig en denk in mogelijkheden en oplossingen. Ik heb een breed netwerk binnen gemeenten, onderwijs en zorg en ik zet mijn netwerk graag in voor onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers".

Moniek Gooskens Secretariaat & administratie

"Binnen KEC Onderwijs ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat en de administratie. Ik coördineer de hulpvragen van de scholen in onze samenwerkingsverbanden, ik maak offertes en verzorg de financiële afhandeling daarvan. Ik plan samen met de scholen en trainers de workshops en cursussen in. Verder hou ik me bezig met de personele administratie en de financiën van het KEC. Kortom, ik ben de spreekwoordelijke spin in het web."