Dagbesteding met passie

Koraal Media

Koraal Media is een unieke vorm van dagbesteding. Vanuit de studio in Landgraaf maakt Koraal Media niet alleen radio, televisie en foto’s voor alle locaties van Koraal, maar ook voor andere organisaties. Onder professionele begeleiding gaan cliënten met autisme of een andere beperking zelf aan de slag op audiovisueel gebied.

Met meer dan dertig cliënten is Koraal Media uitgegroeid tot een écht mediabedrijf, dat ook online te volgen is via een eigen website en een eigen app. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Dagbesteding met passie. Dat is de slogan die met trots prijkt op de bus van Koraal Media. Cliënten gaan vaak op pad om onder begeleiding professionele video’s te maken van bijvoorbeeld een feest, een voetbalwedstrijd of een bedrijfsuitstapje. Aanwezigen interviewen, gebeurtenissen registreren met een videocamera of de tijd nemen om uiteindelijk die ene mooie foto te maken. Of verzoeknummers draaien vanuit de studio, een script voor een film uitwerken of videobeelden monteren achter de computer.

De werkzaamheden bij Koraal Media zijn zo afwisselend dat het bijna altijd mogelijk is om een activiteit te vinden die aansluit bij persoonlijke talenten en interesses.

Koraal Media blijft in beweging. We kijken voortdurend hoe we bestaande activiteiten kunnen uitbreiden met nieuwe projecten, zodat we cliënten telkens iets nieuws en dus uitdaging in hun werk kunnen bieden. Dagbesteding bij Koraal Media is op een leuke, duidelijke en verantwoorde manier werken aan een eindproduct waar zowel cliënten, begeleiders en opdrachtgevers trots op kunnen zijn.  

Radio Koraal

Radio Koraal is het radiostation van Koraal Media en is 24 uur per dag te beluisteren via onze App.

Koraal TV

Koraal TV produceert films. Bijvoorbeeld de actieserie 'Thunderbies', waarin cliënten de hoofdrol spelen. Daarnaast maakt Koraal TV verslagen van evenementen en bedrijfsfilms.

Fotogroep

De fotogroep van Koraal Media gaat regelmatig op stap, op zoek naar mooie plaatjes.

Luister en kijk naar Koraal Media!

Nu je hebt kunnen lezen over Koraal Media, wil je vast en zeker ook eens naar ons luisteren of kijken. Dat kan via verschillende media. We hebben een website, een kanaal op YouTube en je kunt onze app downloaden, zodat je overal en altijd naar Koraal Radio kunt luisteren en onze video's kunt bekijken.