Park Piahoeve

Eén stap op het terrein van Park Piahoeve en je weet waarom cliënten en begeleiders hier graag werken. Een schitterend groen park met dieren, een moestuin, een theehuis met (overdekt) terras én een atelier. Het is een mooie leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Cliënten werken en genieten hier ieder op hun eigen manier van het buitenleven. De één maakt de dieren- verblijven schoon, de ander werkt mee aan het onderhoud het park. Ook kweken we groenten, fruit, bloemen en planten.

In het theehuis wordt u met veel enthousiasme bediend door cliënten. Een kopje koffie met een eigen gebakken wafel? Ja hoor, dat kan. Die maken we zelf. En van alle lekkere en gezonde producten uit onze tuin maken we soep, jam en siroop. Heerlijk voor bij de boterham, maar ook erg leuk als cadeau.

In het atelier maken cliënten van allerlei natuurlijke producten de leukste creaties. Deze zijn te koop in en om ons theehuis en terras.

Park Piahoeve, een plek waar u heerlijk kunt wandelen, picknicken, spelen in de speeltuin, genieten van de dieren en snoepen van ons vers fruit in de bongerd. De cliënten vinden het heel leuk om over hun werk te vertellen en te laten zien wat ze al geleerd hebben!

Tot ziens bij Park Piahoeve


Adres
Mgr. Savelbergweg 101
6097 AE Heel
0475 – 57 02 49

Openingstijden Park
Ma t/m Vr:  08.30 – 17.00 uur
Za & Zo: 09.30 – 17.00 uur

Openingstijden Theehuis
Ma t/m vr: 09.00 - 16.00 uur
Za & zo: 12.30 - 16.30 uur