Circus Barani zorgt bij De Hondsberg voor magische kerstvoorstelling

19 december 2023

De lichten twinkelden, de sfeer was betoverend en de lachende gezichten spraken boekdelen. Circus Barani betoverde afgelopen week cliënten, medewerkers en hun families tijdens een adembenemende kerstvoorstelling op het terrein van De Hondsberg. Met een wervelende show van anderhalf uur verlieten bezoekers blij en tevreden de circustent.

Speciaal voor de feestdagen bood De Hondsberg een nostalgische ervaring in de vorm van een kerstcircus. Circus Barani leverde maar liefst zes shows. De uitnodiging ontving een overweldigende respons, waarbij een voorstelling zelfs volledig uitverkocht was. Meer dan duizend mensen hadden zich aangemeld. Enkele kinderen waren zo in de ban van de voorstelling dat ze meerdere keren terugkeerden.

Het grote gazon voor de statige witte villa diende als podium voor Circus Barani, waar hun tenten met gezellige lichtjes de avonden sprookjesachtig maakten. Bezoekers werden met De Parel Express vanaf het parkeerterrein naar het betoverende circusgebeuren gebracht. De organisatie zorgde voor consumptiebonnen, waarmee eenieder kon genieten van drankjes, popcorn en suikerspinnen. Zo kwam iedereen meteen in juiste circussfeer.

Van hoepels tot brandende fakkels en een vuurspuwer tot enthousiaste honden en geiten die door hoepels sprongen - de show had het allemaal. De prachtige paarden maakten diepe indruk en de clown zorgde voor lachsalvo's. Bij elke nieuwe act lichtten de kindergezichtjes op en zorgden de artiesten van Circus Barani voor vele 'oohs' en 'aahs', gevolgd door een massaal applaus.

Na afloop waren alle aanwezigen unaniem in hun oordeel: "Wat hebben we genoten van deze circusvoorstelling. Complimenten aan de organisatie. Het was geweldig!"

"Wat hebben we genoten van deze circusvoorstelling. Het was geweldig!"

Terug naar het overzicht