Danny: “Dit had ik 27 jaar geleden al moeten doen!”

24 november 2021

“Hoi, ik ben Danny Mevissen (51). De afgelopen 27 jaar ben ik als inkoper actief geweest in de bouwwereld, maar uiteindelijk kwam daar een einde aan. Toen ging ik nadenken of ik eigenlijk nog wel verder wilde in die sector. Al altijd heb ik iets willen betekenen voor andere mensen. Het UWV-traject ‘Persoonlijk begeleider gehandicapten’ trok dan ook onmiddellijk mijn aandacht.”

“Na een aantal gesprekken bij verschillende zorgaanbieders ging mijn voorkeur uit naar Koraal, omdat ik hier de juiste klik voelde. Op dit moment loop ik stage in een geweldige woongroep van Op de Bies in Kerkrade. Een groep met fijne collega’s en fantastische cliënten. Daarnaast ben ik bij het VISTA college in Heerlen begonnen aan een driejarige opleiding, waar ik heel veel zin in heb. Kortom: dit had ik 27 jaar geleden al moeten doen!”

Volledig artikel
Het persoonlijke verhaal van Danny Mevissen maakt onderdeel uit van het artikel 'Geschikt voor de gehandicaptenzorg? Kom het zelf ervaren!' Klik op het onderstaande item om het artikel te downloaden als pdf.

Terug naar het overzicht