Maatschappelijk en financieel jaarverslag 2019 online.

02 juni 2020

Het bieden van perspectief is een belangrijk thema bij Koraal. Je ziet het terug in alles wat we doen. In onze jeugdhulp. In ons onderwijs. Bij de langdurige zorg en in de wijze waarop we participatie – meedoen – voor jongeren inrichtten. Perspectief! Een woord uit het DNA van Koraal!

Het maatschappelijk en financieel jaarverslag 2019 van Koraal dragen dan ook titel ‘#perspectief”. Aan de hand van dit thema blikken we in het maatschappelijk jaarverslag terug op alle ontwikkelingen in de verschillende domeinen van Koraal. Het financiële jaarverslag laat zien hoe Koraal erin is geslaagd om een stabiele organisatie te blijven ondanks bijvoorbeeld de bezuinigingen in de jeugdzorg.  

2019 sloten we met een goed gevoel af en we begonnen vol energie aan 2020. Een bijzonder jaar, bleek al gauw. Op dit moment houdt het COVID-19 virus de wereld nog in zijn greep. Na een periode van strenge richtlijnen, zien we nu kleine stapjes richting versoepeling. Onze scholen gaan weer helemaal open, ouders mogen weer op bezoek komen en de dagbesteding komt ook langzaamaan op gang. Zo’n woord als perspectief krijgt dan ineens een andere dimensie.

Klik hier om het maatschappelijke en financiële jaarverslag 2019 van Koraal te bekijken.

Terug naar het overzicht