Vrijwilligers bedankt!

07 december 2021

Vandaag is het 7 december: Nationale Vrijwilligersdag! Uiteraard staat deze dag helemaal in het teken van vrijwilligerswerk. Een mooie gelegenheid om de vrijwilligers van Koraal in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun tomeloze inzet!

De zorg verandert. Maar persoonlijke aandacht zal altijd van onschatbare waarde blijven. Bij Koraal maken meer dan 750 enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers elke dag een belangrijk verschil in het leven van onze cliënten. Samen met onze medewerkers. Door de inzet van vrijwilligers kunnen we namelijk meer activiteiten organiseren. Zij verrijken het leven van onze cliënten en maken hun wereld een stukje groter. Bij Koraal kun je vrijwilligerswerk doen dat echt bij je past. Elke week een mooie wandeling maken, de handen uit de mouwen steken bij activiteiten of één keer per maand met een cliënt naar een voetbalwedstrijd? Het is allemaal mogelijk.

Iets betekenen voor een ander. Dat geeft energie en levert bovendien veel voldoening op. Zou jij ook een gedeelte van je vrije tijd willen besteden om het leven van onze cliënten te verrijken? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op via onderstaande knop!

Terug naar het overzicht