Schoonmaakmedewerkers bedankt!

09 juli 2020

Koraal en Schoon maakt trots - de joint venture die we samen met Vebego hebben opgericht voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden bij talloze locaties van Koraal - zijn nauw met elkaar verbonden. Om dat visueel duidelijk te maken, volgen het nieuwe logo, de vormen en de frisse kleuren van Schoon maakt trots de huisstijl van Koraal. Ook de medewerkers kregen een nieuw jasje aangemeten.


In de afgelopen maanden werd nogmaals duidelijk dat Koraal en Schoon maakt trots ook werkinhoudelijk sterk met elkaar in verbinding staan. Je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat de maatregelen die we hebben moeten nemen om de verspreiding van corona te voorkomen veel impact hadden op schoonmaak. Hoe prettig is het dan dat je terug kunt vallen op een partner die snel handelt, uitstekend advies geeft en in nauw overleg de schoonmaakprogramma’s aanpast aan de dagelijks veranderende situatie?

Denk daarbij ook aan het schoonmaken van de locaties waar cliënten met corona herstelden, waarbij de medewerkers uiteraard persoonlijke beschermingsmiddelen droegen. Of het samenstellen van paketten waarmee zorgmedewerkers tussentijds de sanitaire voorzieningen konden schoonhouden.

Voor al deze dingen en meer zeggen we graag nog een keer: schoonmaakmedewerers bedankt
voor jullie inzet!

Schoon maakt trots - Schoonmaakmedewerkers bedankt!
Schoon maakt trots - Schoonmaakmedewerkers bedankt!
Schoon maakt trots - Schoonmaakmedewerkers bedankt!
Terug naar het overzicht