Noord- en Midden-Limburg

In de Koraal regio Noord- en Midden Limburg kun je terecht met vragen over wonen, leren en werken. Wij ondersteunen je thuis of op een van onze locaties. Samen met jou kijken we naar een passende daginvulling. Dat kan onderwijs zijn, begeleiding naar werk of een activiteit bij onze locaties of bij en van samenwerkingspartners in de regio.

In de regio Noord- en Midden-Limburg is Koraal sterk vertegenwoordigd door St. Anna (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdhulp). Daarnaast werken we nauw samen met scholen in de regio, zodat we jou kunnen bieden wat je nodig hebt. En dat is soms zorg, maar vaak ook een goede opleiding, passende daginvulling of werk. Koraal heeft in de regio een netwerk waarmee we jou en je ouders kunnen ondersteunen het beste uit jezelf te halen.

Zo hebben we ook in de regio Noord- en Midden-Limburg mooie onderwijs-zorgarrangementen ontwikkeld waarmee we cliënten een opleiding kunnen bieden die past bij hun wensen en mogelijkheden. Een opleiding die uiteindelijk kan leiden tot (betaald) werk.

Contact
Koraal regio Noord- en Midden-Limburg
Panheelderweg 3
6097 AH Heel

0475 - 57 97 00
infoanna@koraal.nl

Wim Swaak

Regiodirecteur Noord- en Midden-Limburg