Organisatie

Om de ondersteuning zo dicht mogelijk bij cliënten, leerlingen en hun ouders, verwanten of verzorgers te organiseren, werkt Koraal vanuit zes regio's: drie in Noord-Brabant en drie in Limburg. In elke regio bieden wij een compleet pakket ondersteuning. Dat betekent concreet dat je in elke Koraal-regio terecht kunt voor wonen, werken en leren. Oftewel voor jeugdhulp, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en (begeleiding naar) werk.

Lees hier meer over onze regio's én over het landelijk werkend Expertise Centrum waarin wij al onze kennis hebben gebundeld. Zodat wij jou en alle mensen ondersteuning nodig hebben bij wonen, leren en werken altijd het beste kunnen bieden.   

Concernstichting

De concernstichting van Koraal is gevestigd in Sittard. De Raad van Bestuur deelt hier een pand met de vijf organisatieonderdelen die vallen onder Interne Dienstverlening: ‘Shared Services’, ‘Facilitair en Vastgoed’, ‘Staf Beleid’, ‘Kwaliteit, Audit en Inspectie’ en ‘Marketing, verkoop en communicatie’. Ook vergadert de Raad van Toezicht vaak op deze locatie.