Polikliniek Gastenhof

Soms zijn de problemen thuis of op school zo groot dat je er als gezin niet meer uitkomt. Dan is het fijn om hulp te krijgen van ervaren professionals. Onze medewerkers van de polikliniek Gastenhof helpen jou en je ouders (gezin) de problemen in kaart te brengen en samen deze problemen op te lossen.

Bij poliklinische zorg woon je thuis bij je ouders en krijg je de ondersteuning die je nodig hebt bij ons op de polikliniek. Soms komen we ook bij jou thuis en als dat nodig is, ook op jouw school. Je komt, als je dat wilt, samen met je ouders of met één van je ouders. We maken daar samen goede afspraken over. Wij kijken ook samen hoe wij jou en je ouders (het gezin) het beste kunnen helpen.

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Telefoon. 046 - 477 52 90
E-mail: polikliniekgastenhof@koraal.nl


Heeft u, als ketenpartner, inhoudelijke vragen?
Maak dan gebruik van ons telefonisch spreekuur; u kunt voor consultatie, advies of overleg rondom mogelijke verwijzingen / casuïstiek terecht op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 14.00 uur. Onze psycholoog is dan bereikbaar via telefoonnummer 046-4775290.

“Polikliniek Gastenhof vindt het heel belangrijk dat jongeren hun leven kunnen blijven leven. Met hun ouders, familie, vrienden, clubs en school.”

Hans van Baarsen (links) en Wil Hermans