Koraal locatie De Hondsberg

Aanmelding en contact

Soms weet je niet meer wat je moet doen en wordt het allemaal te veel. Ondanks alle hulp kom je er als gezin niet meer uit. Waar kun je nog terecht? Wat kun je doen? Zo zijn er veel ingewikkelde vragen die op je afkomen. Bij De Hondsberg helpen we je graag om antwoorden te vinden op deze vragen.

Aanmelding, plaatsing en financiering

Wilt u uw kind aanmelden bij De Hondsberg? Dat gaat als volgt in zijn werk:

Als u aanmeldt voor:

  • de Polikliniek
  • het Dagcentrum Vroegtijdige Interventie (DVI)
  • tijdelijke opname groep (regulier of Very Intensive Care)
  • observatiegezin

Vult u zowel het aanmeldformulier als de toestemmingsverklaring voor het opvragen van medische gegevens in.

Wanneer u aanmeldt voor de tijdelijke opname op een groep (regulier of Very Intensive Care) vult u ook de schoolvragenlijst in.

Bekijk ook eens de onderstaande items voor meer informatie:

Aanmelden DVI, observatiegezin of groep

Als de hulpvraag van u en uw kind past bij het aanbod van De Hondsberg nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Voor het intakegesprek komt u samen met uw kind naar De Hondsberg. U heeft dan een gesprek met een regiebehandelaar en systeemdeskundige, terwijl uw kind met groepsbegeleiding naar een groep op het terrein gaat. Samen met u bespreken we of De Hondsberg de hulp kan bieden die u en uw kind nodig hebben.

Als uw kind ongeveer 2 maanden in behandeling is, neemt een ervaringsdeskundige ouder contact met u op.

Aanmelden Polikliniek

Als de hulpvraag van u en uw kind past bij het aanbod van De Hondsberg en de financiering geregeld is, volgt de eerste afspraak op de Polikliniek.

Heeft u vragen over aanmelding en financiering?

Neem dan contact met op met ons cliëntenbureau via 013 - 52 32 826 of via clientenbureauhb@koraal.nl. Onze medewerkers zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Heeft u inhoudelijke vragen?

Maak dan gebruik van ons telefonisch spreekuur. Onze professionals zijn elke werkdag tussen 13.00 en 14.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 013 - 52 32 833.