Koraal locatie St. Anna

Wat kun je bij ons doen?

Bij St. Anna kun je terecht voor wonen, leren en werken. Dat betekent dat we altijd samen met jou en je naasten kijken naar wat voor jou de beste woonvorm en ondersteuning is. Verder vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. We kijken samen met jou waar je goed in bent en wat je zou willen bereiken. Meedoen is een belangrijk woord bij St. Anna. Misschien ben je op zoek naar een passende school of opleiding? Of wil je aan het werk? Dat kan bij St. Anna, maar ook daarbuiten.

Daginvulling die bij je past

De een werkt het liefste met dieren of in de natuur, de ander komt helemaal tot leven bij het maken van muziek. Werk je graag met techniek of vind je het juist leuk om mensen om te gaan in een winkel of in een lunchroom? Bij St. Anna is er altijd wel een daginvulling die past bij jouw persoonlijke interesses. Bekijk alvast de mogelijkheden op deze pagina.

Agrarisch en groen

Bij Park Piahoeve kun je dieren verzorgen, in onze moestuin werken, het bos en park helpen onderhouden, werken met gras- en bosmaaiers, spullen herstellen en knutselen met spullen uit de natuur.

Facilitair en techniek

Kleine en grote klussen worden uitgevoerd door ons serviceteam. Het verven van een muur, de waszakken ophalen, schilderijen ophangen of het herstellen van een kuil in een weg zijn voorbeelden van klussen die je bij het serviceteam zou kunnen doen.

Kunst en muziek

Ben je creatief of houd je van muziek dan hebben we leerwerkplekken waar je aan de slag kunt. Het maken van een schilderij, het naaien van een schort en het werken met klei behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook voor het maken of beleven van muziek kun je bij ons terecht.

Horeca

Als je werken in de horeca leuk vindt, kun je bij ons op verschillende plekken terecht: bij het restaurant van St. Anna, het theehuis van Park Piahoeve en de lunchroom van Uniek. Je kunt er werken in de keuken, klanten bedienen of achter de kassa staan. Belangrijke werkzaamheden die ook nog eens bijzonder leerzaam zijn!

Communicatie en media

Ben je handig met apparaten zoals printers: op onze afdeling GrafiMedia is volop kopieer- en printwerk. Wij werken voor St. Anna zelf, maar ook voor opdrachtgevers van buiten onze locatie. Dat betekent dat er altijd wel een interessante klus voor je klaar ligt.

Dienstverlening

Zou je graag in een leuke kledingzaak willen werken? Dat kan op het terrein van St. Anna! Onze winkel KLEIER&ZO is een eigentijdse zaak waar je dames- en herenkleding kunt kopen en allerlei leuke accessoires zoals schoenen, sjaals en tassen. De winkel is geopend voor bewoners van St. Anna, maar trekt ook veel klanten van buiten.

Beleven

Is zien, horen, ruiken, proeven en voelen meer je ding? Dan zijn onze activiteiten gericht op de zintuigen zeker iets voor jou. Samen snoezelen, een cake bakken, muziek beleven, gezellig samenzijn en nog meer. Dit kan binnen één van de groepen voor EMB.

Op leeftijd

Ben je al op leeftijd of mag het allemaal ietsje minder? Is iets maken, praten over vroeger, breien, muziek maken, gezellig samenzijn en dat allemaal in je eigen tempo je ding? Dat kan binnen de dagbesteding senioren.

Dagbesteding+

Vind je heel veel activiteiten leuk maar, heb je specifieke begeleiding nodig omdat samenzijn met anderen niet altijd lukt? Omdat prikkels je soms te veel worden en je dan begeleiding op maat nodig hebt? Onze dagbesteding+ is dan een mogelijkheid.

"Ik wil graag laten zien wat ik kan. Maar als het nodig is, kan ik altijd terugvallen op mijn begeleidster Desirée. Ze motiveert me, ik vertrouw haar volledig"
Marieke Dresen

Ik doe mij, hij doet mee, wij doen mee

Bij St. Anna kun je meedoen aan de maatschappij op een manier die bij jou past. De bekende filmmaker Bart Hölscher maakte er een film over. Bekijk hieronder de trailer van 'Ik doe mee, hij doet mee, wij doen mee."

Meer weten?

Voor zover een greep uit onze activiteiten. Wil je meer weten over bovenstaande activiteiten of over andere vormen van daginvulling bij St. Anna?

Bekijk dan eens de onderstaande flyers of neem contact op met onze jobcoach/cliënt werkbegeleider:

Els Kamps, tel. 06 - 13 72 61 22, ekamps@koraal.nl 

Jobcoach Els Kamps

06 - 13 72 61 22
ekamps@koraal.nl