Koraal locatie St. Anna

Wat kun je bij ons doen?

Bij St. Anna kun je terecht voor wonen, leren en werken. Dat betekent dat we altijd samen met jou en je naasten kijken naar wat voor jou de beste woonvorm en ondersteuning is. Verder vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. We kijken samen met jou waar je goed in bent en wat je zou willen bereiken. Meedoen is een belangrijk woord bij St. Anna. Misschien ben je op zoek naar een passende school of opleiding? Of wil je aan het werk? Dat kan bij St. Anna, maar ook daarbuiten.

Daginvulling die bij je past

De een werkt het liefste met dieren of in de natuur, de ander komt helemaal tot leven bij het maken van muziek. Werk je graag met techniek of vind je het juist leuk om mensen om te gaan in een winkel of in een lunchroom? Bij St. Anna is er altijd wel een daginvulling die past bij jouw persoonlijke interesses. Bekijk alvast de mogelijkheden op deze pagina.

Agrarisch en groen

Eén stap op het terrein van Park Piahoeve en je weet waarom cliënten en begeleiders hier graag werken. Het park naast de centrumlocatie is ruim opgezet en er zijn veel dieren. We ontvangen hier veel bezoekers met kinderen.

Facilitair en techniek

Kleine en grote klussen worden uitgevoerd door het serviceteam. Het verven van een muur, de waszakken ophalen, maar ook het opnieuw bestraten van een kuil in een weg zijn voorbeelden van klussen die door dit serviceteam worden uitgevoerd.

Kunst en muziek

Dat onze cliënten creatief zijn, hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen. Hun creativiteit kunnen ze kwijt op diverse leerwerkplekken. Elke cliënt heeft zijn specialiteit en stijl. Voor het maken en beleven van muziek kunnen cliënten in de muziekstudio terecht.

Horeca

Op diverse plekken werken cliënten in de horeca: in het restaurant van St. Anna, het theehuis van Park Piahoeve en in de lunchroom van Uniek. Ze staan in de keuken, bedienen de klanten en staan achter de kassa. Stuk voor stuk belangrijke horecawerkzaamheden die ook nog eens bijzonder leerzaam zijn.

Communicatie en media

Ben je handig met apparaten zoals printers, op onze afdeling GrafiMedia is volop kopieer- en printwerk. Wij werken voor St. Anna zelf, aar ook voor opdrachtgevers van buiten onze locatie. Dat betekent dat er altijd wel een interessante klus voor je klaar ligt.

Dienstverlening

Zou je graag in een leuke kledingzaak willen werken. Dat kan op het terrein van St. Anna. Onze winkel KLEIER&ZO is een eigentijdse zaak waar je dames- en herenkleding kunt kopen en allerlei leuke accessoires zoals schoenen, sjaals en tassen. De winkel is geopend voor bewoners van St. Anna, maar trekt ook veel klanten van buiten.

"Ik wil graag laten zien wat ik kan. Maar als het nodig is, kan ik altijd terugvallen op mijn begeleidster Desirée. Ze motiveert me, ik vertrouw haar volledig"
Marieke Dresen

Ik doe mij, hij doet mee, wij doen mee

Bij St. Anna kun je meedoen aan de maatschappij op een manier die bij jou past. De bekende filmmaker Bart Hölscher maakte er een film over. Bekijk hieronder de trailer van 'Ik doe mee, hij doet mee, wij doen mee."

Meer weten?

Voor zover een greep uit onze activiteiten. Wil je meer weten over bovenstaande activiteiten of over andere vormen van daginvulling bij St. Anna? Bekijk dan eens de onderstaande flyers of neem contact op met jobcoach Sharon Auckel.

Jobcoach Sharon Auckel

06 - 18 83 61 12
sauckel@koraal.nl