Het Ginnekencollege

Praktische informatie

Wij vinden het belangrijk dat jij je zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen en werken aan een nieuw toekomstperspectief. We werken intensief samen met RJJI Den Hey-Acker. Daarnaast werken we samen met ROC West-Brabant en Sterk in Werk (begeleiding van jongeren naar arbeidsmarkt) en diverse onderwijsinstellingen voor certificaatonderwijs.

Vacatures

Het Ginnekencollege is onderdeel van Koraal, organisatie voor zorg en onderwijs. Bekijk onze vacatures: 

www.werkenbijkoraal.nl
 • RJJI Den Hey-Acker
  Het onderwijs sluit aan op de behandeling die je krijgt bij RJJI Den Hey-Acker. Het doel is om jouw problemen, die tot het delictgedrag hebben geleid, te verminderen, verhelpen of draagbaar te maken. Deze behandeling, samen met het onderwijs dat je volgt bij Het Ginnekencollege, moet er toe leiden dat je kansen in de maatschappij groter worden. Lees meer over RJJI Den Hey-Acker
   
 • Brouwers Groenaannemers
  Het groen bij RJJI Den Hey-Acker wordt verzorgd door Brouwers Groenaannemers. Zij bieden stageplaatsen aan, zodat leerlingen van Het Ginnekencollege praktijkervaring kunnen opdoen binnen de inrichting. Je wordt begeleid door een leermeester van Brouwers Groenaannemers, die hiervoor is opgeleid. Lees meer over Brouwers Groenaannemers.
   
 • ROC West-Brabant
  We bieden mbo-opleidingen aan in samenwerking met ROC West-Brabant. Het examen kun je op Het Ginnekencollege afleggen, waarmee je een erkend diploma behaalt. Lees meer over ROC West-Brabant.
   
 • Kellebeek College Breda
  Het Kellebeek College valt onder het ROC West-Brabant. In samenwerking met het Kellebeek College bieden we de opleiding Entree aan. Je wordt dan opgeleid tot assistent in een werkorganisatie, binnen verschillende beroepsrichtingen. Lees meer over Kellebeek College Breda.