Ik zoek expertise

Bij Koraal hebben we veel kennis van en expertise op het gebied van (licht) verstandelijke beperking (LVB), moeilijk gedrag, ernstig meervoudige beperking, speciaal onderwijs en participatie. Onze medewerkers zijn professionals die hun vak bijhouden en de nieuwste ontwikkelingen kennen.

Bij Koraal verbinden wij zorg met onderwijs en arbeid. Met de specialistische kennis en expertise die wij op deze terreinen hebben opgebouwd, kunnen wij cliënten en leerlingen bij veel van hun levensvragen adviseren en ondersteunen. Wij delen deze kennis graag: met elkaar en met anderen. Dat komt cliënten en leerlingen ten goede en uiteindelijk ook de zorg en het onderwijs in Nederland.

Daarnaast werkt Koraal samen met hogescholen, universiteiten en academische werkplaatsen. 

Koraal ontwikkelt een eigen Kenniscentrum dat tot doel heeft om te zorgen voor een solide en state-of-the art kennisbasis voor alles wat wij doen. Dit loopt van de beschikbaarheid van de meest recente inzichten over wat werkt in de klas, de spreekkamer, op de groep en of het werk tot inzicht en kennis over de lange termijn-ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt, E-health en organisatieontwikkeling ten behoeve van strategische besluitvorming door onze Raad van Bestuur.

Op zoek naar een professional of specialistische kennis op het gebied van jeugdhulp, LVB, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs of participatie, neem dan contact met ons op. Dat kan via info@koraal.nl