Dieze College

Dieze College

Dieze College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen tussen 12 en 20 jaar in ’s-Hertogenbosch. De school is gericht op leerlingen met vmbo-niveau met gedrags- en psychiatrische problemen. De school heeft een uitstroomprofiel vervolgonderwijs.
Meer weten?

Telefoon: 073 - 610 39 00
E-mail: diezecollege@koraal.nl
Schoolleider: István Turi

István Turi

Dieze College

Voor jou is rust, voorspelbaarheid en structuur heel belangrijk. Daarom hebben we vaste dagelijkse routines. We geven je veel persoonlijke aandacht. In ons onderwijsprogramma besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van jouw sociale vaardigheden. Samenwerken, respectvol met elkaar omgaan, elkaar uit laten praten en je rustig gedragen in de klas. We stimuleren je in dit gedrag. Door een positieve en respectvolle benadering heerst er een fijne sfeer en rust in de klas.

Op school kijken we naar jouw mogelijkheden en talenten. Stapje voor stapje leer je om steeds zelfstandiger te worden. Daar groeit jouw zelfvertrouwen van.

Positieve sfeer

Meer weten?

Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als leerling zelf, vragen over Het Dieze college? Dan kunt u terecht bij onze schoolleider István Turi.

T 073 - 610 39 00
E diezecollege@koraal.nl

Andere vragen? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens. Onze school is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.  Op woensdag zijn we tot 14.30 uur bereikbaar.

T 073 - 610 39 00
E diezecollege@koraal.nl

Adres
Pieter Langendijksingel 1
5216 JZ ’s-Hertogenbosch

 


Nieuws