Dieze College

Dieze College

Dieze College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen tussen 12 en 20 jaar in ’s-Hertogenbosch. De school is gericht op leerlingen met vmbo-niveau met gedrags- en psychiatrische problemen. De school heeft een uitstroomprofiel vervolgonderwijs.
Meer weten?

Telefoon: 073 - 610 39 00
E-mail: diezecollege@koraal.nl
Facebook: facebook.com/diezecollege
Interim schoolleiders: Vanessa Hermans en Lars van de Sant

Dieze College

Voor jou is rust, voorspelbaarheid en structuur heel belangrijk. Daarom hebben we vaste dagelijkse routines. We geven je veel persoonlijke aandacht. In ons onderwijsprogramma besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van jouw sociale vaardigheden. Samenwerken, respectvol met elkaar omgaan, elkaar uit laten praten en je rustig gedragen in de klas. We stimuleren je in dit gedrag. Door een positieve en respectvolle benadering heerst er een fijne sfeer en rust in de klas.

Op school kijken we naar jouw mogelijkheden en talenten. Stapje voor stapje leer je om steeds zelfstandiger te worden. Daar groeit jouw zelfvertrouwen van.

Meer weten?

Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als leerling zelf, vragen over Het Dieze college? Dan kunt u terecht bij onze interim schoolleiders Vanessa Hermans en Lars van de Sant.

T 073 - 610 39 00
E diezecollege@koraal.nl

Andere vragen? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens. Onze school is van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag zijn we tot 15.30 uur bereikbaar.

T 073 - 610 39 00
E diezecollege@koraal.nl

Adres
Hervensebaan 5
5232 JL ’s-Hertogenbosch

Dieze College heeft een eigen ingang aan de achterzijde van het gebouw, waar ook de Bossche Vakschool zit.