Het Olivijncollege

Het Olivijncollege is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Ossendrecht. Op de school krijgen leerlingen onderwijs die tijdelijk verblijven bij Via Almata, een instelling voor gesloten jeugdzorg. De leerlingen zijn tussen 12 en 18 jaar en hebben een licht verstandelijke beperking. Ze hebben vaak veel ondersteuning nodig in het reguleren van hun gedrag en/of in de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Meer weten?

Telefoon: 0164 – 27 11 40
E-mail: olivijncollege@koraal.nl
Schoolleider: Mark Langstraat

Het Olivijncollege

Jongeren die bij Het Olivijncollege terecht komen, lopen tegen een scala aan problemen aan. Op allerlei gebieden. Samen met Via Almata, instelling voor gesloten jeugdzorg, kijken we naar jouw toekomstmogelijkheden. Je verblijf bij Via Almata is tijdelijk. We ondersteunen je bij jouw zoektocht naar een passende plek daarna. We gaan uit van wat jij kunt, wilt en waar je goed in bent. Daarbij vinden we het belangrijk dat jij later zoveel mogelijk zelfstandig kunt leven, wonen en werken. Daar begeleiden wij jou bij.

Dat doen wij niet alleen. We gaan in gesprek met jouw ouders/verzorgers, Via Almata en andere zorgpartners die bij jou betrokken zijn. We werken vanuit het motto ‘één kind, één plan’.

Jouw toekomst!
Het Olivijncollege
Het Olivijncollege
Het Olivijncollege

Meer weten?

Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als leerling zelf, vragen over Het Olivijncollege? Dan kunt u terecht bij onze schoolleider Mark Langstraat. Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens. Onze school is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

T 0164 - 27 11 40
E ​olivijncollege@koraal.nl

Adres
Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 193
4641 RM Ossendrecht