Koraal | Yip! | Behandeling na seksuele uitbuiting | Slachtoffers Mensenhandel

Behandeling na seksuele uitbuiting

Heb je een vriend die je dwingt met anderen naar bed te gaan? Zijn er mensen die geld aan je willen verdienen? Dit wordt ook wel seksuele uitbuiting of mensenhandel genoemd. Een veilige plek voor passende behandeling en een plek om eventueel te verblijven zijn dan de eerste stap. Koraal biedt jou deze plek bij YIP! Van daaruit ga je verder werken. Aan je eigen kracht.
 

Landelijk behandelprogramma seksuele uitbuiting

Koraal biedt YIP! Dat staat voor Your Inner Power. Yip! is een landelijk behandelprogramma voor jonge mensen met licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek die (vermoedelijk) slachtoffer zijn van mensenhandel: seksuele uitbuiting, vaak in combinatie met criminele uitbuiting.

Klik op de onderstaande items voor meer informatie over seksuele uitbuiting of download onze brochures en flyers onderaan deze pagina.

Licht verstandelijke beperking en seksuele uitbuiting

Mensen met een licht verstandelijke beperking zijn steeds vaker slachtoffer van seksuele uitbuiting. Hun beperking vraagt om een specifieke benadering waardoor het risico bestaat dat zij binnen het reguliere zorgaanbod niet de juiste hulp krijgen en steeds verder in een neerwaartse spiraal terecht komen.

Koraal biedt snelle en deskundige hulp aan slachtoffers van seksuele uitbuiting met een licht verstandelijke beperking en/of een psychiatrische problematiek.

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen?

Klik dan op de onderstaande items om de bijbehorende brochures of flyers te openen als pdf.