Verwantenportaal

Welkom op het Verwantenportaal van Koraal. Klik op één van de onderstaande iconen om het bijbehorende onderdeel te openen.

Belangrijk: Informatie Coronavirus voor verwanten

 • Er is op Koraal niveau een werkgroep die zich bezighoudt met alles wat er nodig is en geregeld dient te worden. 
 • Alle medewerkers hebben intern instructies ontvangen.
 • Koraal volgt de richtlijnen van het RIVM en staat in contact met de regionale GGD. 
 • De belangrijkste maatregelen zijn momenteel het goed toepassen van hygiënemaatregelen volgens het hygiëneprotocol van Koraal. 
 • Teamleiders hebben de vraag gekregen om attent te zijn op terugkeer van een medewerker, cliënt, ouder of verwant van vakantie uit een risicogebied, op het eventuele risico. Meer informatie over de risicogebieden vindt u op de website van het RIVM: www.rivm.nl
 • Heeft u vragen, neem dan contact op met de teamleider van de woning waar uw verwant woont. 
 • Kortom: zoals het RIVM en de GGD adviseert: Alert blijven en contact opnemen met de huisarts bij koorts (tenminste 38 graden) en hoesten of kortademigheid. 

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. 

Het zijn: 

 1. Was je handen regelmatig 
 2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog 
 3. Gebruik papieren zakdoekjes (en gooi die weg in een afgesloten bak) 

Meer informatie
Op onze website hebben wij een Corona dossier samengesteld met allerlei informatie en veelgestelde vragen, klik hier om naar het overzicht te gaan. 

College Geneesheer-directeuren Koraal 


 

Bekijk ons Corona dossier

Berichten

Hieronder treft u een overzicht aan van berichten die betrekking hebben op het Verwantenportaal. Klik op een item om het volledige bericht te lezen...

Problemen met het afdrukken van rapportages?

Wanneer u ervoor kiest om een rapportage uit te printen, wordt deze in Internet Explorer niet goed wordt weergegeven. De rapportages worden hier niet chronologisch weergegeven.

Dit probleem is inmiddels gemeld bij de ontwikkelaar. We hopen dat dit op korte termijn wordt opgelost. Wanneer u Google Chrome of Firefox als internetbrowser gebruikt, lijkt dit probleem niet voor te komen.

Onze excuses voor eventueel ongemak.

Wachtwoordbeleid aangescherpt

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, is het wachtwoordbeleid van Cura Cliënt aangescherpt. Op deze manier kunnen we ook in de toekomst aan de kwaliteitsnormen blijven voldoen. Het kan dus zijn dat u wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Het nieuwe wachtwoord moet aan de volgende eisen moeten voldoen:

 • De gebruikersnaam en het wachtwoord mogen niet gelijk zijn;
 • Het wachtwoord moet uit minimaal 6 tekens bestaan;
 • Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

We willen echter wel waarschuwen dat na 3 foutieve inlogpogingen het gebruikersaccount wordt geblokkeerd.

Het gebruikersaccount kan alleen weer worden vrijgegeven door de helpdesk, telefoon: 046 - 477 52 99 of via de mail naar servicedesk@koraal.nl

Registratie incident melden vernieuwd

Koraal heeft een vernieuwde registratie van incident melden in gebruik genomen. Voor u als cliënt of verwant betekent dit meer transparantie en dus duidelijkheid in communicatie. Mocht  zich een incident voordoen dan ziet u vanaf nu in het verwantenportaal het type incident (incident of risico/gevaarlijke situatie), de datum en het tijdstip waarop het incident heeft plaatsgevonden en de omschrijving van het incident zelf.

Wij vertrouwen erop dat u hiermee voldoende informatie hebt. Mocht u vragen hebben over het incident zelf, dan kunt u zoals gebruikelijk contact opnemen met de groepsleiding. De bestaande afspraak om contact op te nemen als er bijzonderheden zijn rondom de zorg, blijven natuurlijk onverminderd van kracht.