Maasveld

Wonen en werken, actief meedoen aan de samenleving, afspreken met familie en vrienden, jezelf ontplooien. Het zijn belangrijke waarden in een mensenleven. We maken daarin graag onze eigen keuzes. De meeste mensen doen dat zelfstandig, anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Maasveld is er voor die anderen. Voor mensen met (ernstige) lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Dus voor jou! Bij Maasveld krijg je de persoonlijke en professionele ondersteuning die je nodig hebt, zodat ook jij het leven kunt leiden dat je graag wilt.
Meer weten?

Telefoon:
043 - 35 68 700

E-mail:
FOwlzlimburgCCLA@koraal.nl

Maasveld

Maasveld maakt samen met Gastenhof deel uit van de Koraal regio Maastricht / Heuvelland / Westelijke Mijnstreek. In elke regio van Koraal kun je terecht met vragen over wonen, leren en werken.  Wil je meer weten of een kijkje komen nemen bij Maasveld? Dat kan! Bovenaan de pagina vind je ons telefoonnummer. We staan graag voor je klaar.

Samen mogelijk maken

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden bij Maasveld? Neem dan contact op met de Centrale Cliënt Administratie Front Office, Wlz / Gehandicaptenzorg Limburg:

T 043 - 356 87 00
E FOwlzlimburgCCLA@koraal.nl 


Bezoekadres
Maasvelderweg 15
6229 XT Maastricht

Postadres
Postbus 1045
6201 BA Maastricht

          
            


Nieuws