P.I. School Hondsberg

P.I. School Hondsberg

P.I. School Hondsberg is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs voor kinderen en jongeren tussen 4 en 20 jaar in Oisterwijk. De leerlingen hebben een verstandelijke beperking en een zeer complexe sociaal-emotionele problematiek. Een groot deel van de leerlingen verblijft tijdelijk bij De Hondsberg voor diagnostiek en exploratieve behandeling. Voor hen geldt dat zij tijdelijk op onze school zitten, gekoppeld aan de diagnostiek en exploratieve behandeling.
Meer weten?

Telefoon: 013 - 528 51 59
E-mail: infopi@koraal.nl
Schoolleider: Jan Meuleman

Contact P.I. School Hondsberg

P.I. School Hondsberg

We zien dat veel van onze leerlingen eerder vastgelopen zijn in het onderwijs. Om weer op jezelf en op anderen te leren vertrouwen is dan ook een hele stap. Daar willen wij jou bij begeleiden. We vinden het belangrijk dat je weer positieve ervaringen opdoet op school. De lesstof passen we aan op jouw individuele niveau.

Daarnaast is er veel aandacht voor je sociale vaardigheden. Zodat je jezelf weer praktisch kunt redden en in de groep. Je leert om je grenzen aan te geven. Door veel te oefenen word je steeds zelfstandiger. Een positieve benadering vinden we heel belangrijk. We kijken naar wat jij kan en sluiten daar bij aan. Zo leer je stapje voor stapje weer op jezelf te vertrouwen, durf je meer en ontdek je dat je steeds meer kan.

Verantwoordelijkheid, veiligheid, respect en vertrouwen

Meer weten?

Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als leerling zelf, vragen over P.I. School Hondsberg? Dan kunt u terecht bij onze schoolleider Jan Meuleman of bij onze intern begeleider Annabel Audenaerd.

T 013 - 528 51 59
E infopi@koraal.nl

Onze school is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.00 uur.

Adres
Hondsberg 5
5062 JT Oisterwijk