Webinarreeks hoogcomplexe zorg bij De Hondsberg

01 juli 2024

Het is essentieel om jeugdigen met meervoudige en complexe problemen goede ondersteuning te bieden. Het is onze taak om jeugdigen en hun gezin op zo'n manier te ondersteunen dat ze samen de draad weer op kunnen pakken. We benutten hierbij de ervaringskennis van hulpvragers en vullen daar onze expertise aan toe. Door deze kennis te delen met andere jeugdhulpprofessionals versterken we de steunnetwerken rondom deze gezinnen.
Landelijk expertisecentrum De Hondsberg biedt daaromeen aantal live webinars aan.

In ieder webinar staat een van de kernelementen van de functie van De Hondsberg centraal: van stabilisatie naar diagnostiek en van daaruit naar behandeling. Onze disciplines nemen je mee in een aantal actuele inzichten en methoden, aangepast aan de complexiteit van de hulpvraag van de bij De Hondsberg opgenomen jeugdigen en hun gezinnen. Hierbij is ook expliciete aandacht voor het onderwijs dat bij De Hondsberg wordt geboden.

De webinars zijn praktijkgericht en er is aandacht voor het overdragen van kennis en tips naar de eerste-en tweedelijns zorg.

We leren ook graag van jullie expertise! We gaan daarom dan ook graag na iedere webinar met jullie in gesprek over samenwerking en om inzichten uit te wisselen. Samen maken we het verschil!

Terug naar het overzicht