Koraal locatie Gastenhof

Ons aanbod

Of het nu gaat om behandeling, onderwijs, participatie of maatschappelijke opvang: de medewerkers van Gastenhof gaan met jou gesprek en bieden de hulp die nodig is om jou verder te helpen. We bieden onze hulp zoveel mogelijk dichtbij je eigen omgeving aan. Zodat je thuis kan blijven wonen, naar jouw eigen school kan blijven gaan en vrije tijd zoveel mogelijk in je eigen woonomgeving kan doorbrengen.

Kort samengevat vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk je eigen leven kan blijven leiden. Maar soms is een tijdelijke opname toch nodig om je leven weer op de rit te krijgen. Ook in dat geval zijn wij er voor jou!

Hulp en ondersteuning

Hieronder een greep uit ons hulp- en ondersteuningsaanbod. Afhankelijk van jouw vraag zijn er allerlei combinaties mogelijk. Kunt je het antwoord hier niet vinden? Dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Meedoen op een manier die bij jou past

Meedoen geeft een goed gevoel. Wil jij ook actief aan de slag? Dan gaan we samen op zoek naar hoe jij op je eigen manier maximaal kan meedoen aan de maatschappij. Dat kan zijn op het gebied van vrije tijd, maar ook op het gebied van werk of wonen. Wil je meer weten? Bekijk dan eens onze pagina over participatie of neem contact op met jobcoach Sharon Auckel.

Jobcoach Sharon Auckel

06 - 18 83 61 12
sauckel@koraal.nl